10 saker du kanske inte visste om mig !

1. När jag kör så gör jag alltid roliga ljud. Vare sig det är i en kurva, jag inte gillar musiken som spelas eller ngt sånt.
2. Jag är en frusen människa och fryser typ hela tiden.
3. Jag har hur mycket kläder som helst men använder knappt ngt av dom för jag känner jag inte passar i dom men har kvar dom för dom är fina och jag kanske en dag känner mig snygg nog att ta på mig dom.
4. Jag älskar serier. Jag kolar alltid en serie. Just nu är d förhäxad som gäller. Har 1 avsnitt kvar av 3:e säsongen nu.
5. Jag hatar att låna saker så när jag kollar en serie köper jag säsongerna och under tiden jag kollar en serie samlar jag ihop nästa serie.
6. Just idag har jag ingen säng och skulle åkt t karlstad o köpa en men min broder verkar inte kommit hem än.
7. Varje dag tar jag ca 15 tabletter inkl. P-piller. Det är typ bara kosttilskott alltihop.
8. Jag är urusel på att ta hand om min kropp. Jag tvättar inte ansiktet morgon och kväll. Brukar göra det när jag duschar eller känner mig riktigt fet i ansiktet. Skulle jag börja med det skulle mitt ansikte torka ihjäl. Jag har inte tid att göra det morgon och kväll. ingen ork heller för den delen.
9. När jag var mindre läste jag hela tiden och jag älskar fortfarande att läsa men jag hinner aldrig sätta mig ner och ta d lugnt och läsa.
10. Jag skiver alltid listor. Känns bra att få ner allt på papper så man inte glömmer. Virrpanna som jag är ibland så är det för det bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0